Καλως τον….

 

 

Πολύπλοκα και περιπλεγμένα …..αυτά που μ’αρέσουν…

Και δεν μιλάω για την μουσική… τουλάχιστον όχι μόνον για αυτήν , μια που ΚΑΙ αυτήν είναι όσο πολύπλοκη τόσο πιο «τραβηχτική»….

Τα απλά πράγματα είναι εύκολα….δεν είναι ελκυστικά γιατί αμέσως τα μαθαίνεις και μετά από λίγο τα βαριέσαι….και όταν τα αποζητάς τελικά πάλι είναι για να απλοποιήσεις την σκέψη σου και να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς….

Τα πολύπλοκα όμως είναι που κρύβουν όλη την ομορφιά τους μέσα σε μπερδεμένα σχήματα και ανακατωμένες καταστάσεις και σχήματα…..είναι αυτά που σε προκαλούν…σε κοροϊδεύουν ….:»Δεν μπορείς να μας καταλάβεις , να μας κατακτήσεις, να μας κάνεις δικά σου…..μπορείς να ερμηνεύσεις αλλά όχι να αναλύσεις…..μπορείς να κάνεις εικασίες αλλά όχι να πιστέψεις…..

Τα μπερδεμένα επίσης προκαλούν τις αντοχές σου….δοκιμάζουν τα όριά σου…σωματικά ή πνευματικά…..δεν σου προσφέρονται , δεν σου χαρίζονται δεν σου αποκαλύπτονται….δεν είναι δωρεάν ….

Πρέπει να πληρώσεις για να τα αποκτήσεις…

Αν και τις περισσότερες φορές όχι με λεφτά….

 

Καλησπέρα είπαμε;

όχι;

Καλησπέρα σας τότε….

Ένα σχόλιο »

  1. Και φυσικά καλώς τον! 😉
    Ενδιαφέρον το «τραγούδι» του Σαββόπουλου… δεν το είχα ακούσει!

    Καλή μας Άνοιξη, όπως την νοιώθει κανείς! 😛

    Απάντηση
    • Καλησπέρα , πολύ αγαπητή μου Στεφανία…..

      Καλή μας άνοιξη, και με το αστρονομικό πια έμπα της…..

      Το πως την νοιώθει κανείς δεν μας νοιάζει , αρκεί να νοιώθει καλά….

      Πάντα χαίρομαι να σας «μιλάω» από δω…είστε από τους δύο τρεις «λόγους» που δεν τα παρατάω εντελώς…..αλλά μην στοιχηματίζετε σε μένα…πολλές φορές κάνω πράγματα έτσι ….αλλά βασικά δεν παρατάω σχεδόν ποτέ τίποτε….

      Απάντηση

Σχολιάστε