RSS Feed

Έγκληση-μήνυση κατά του κ. Γ. Α. Παπανδρέου, για δυσφήμηση, συκοφαντική δυσφήμηση, έσχατη προδοσία

Της Χριστίνας Σαλεμή
ΚΑΤΑ
Του Γεωργίου Παπανδρέο

Μεταξύ πολλών σελίδων:

ΣYΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ 8 ΜΑΪΟΥ 2010,

άρθ 14 ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

παρ 1. Η παρούσα Σύμβαση καθώς και κάθε εξωσυμβατική υποχρέωση που τυχόν προκύψει από την παρούσα ή σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, διέπεται και ερμηνεύεται σύμφωνα με το αγγλικό δίκαιο.

παρ. 5 Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος».

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι σύμφωνα με τον κ Κασιμάτη, η Δανειακή Σύμβαση και το Μνημόνιο συντάχθηκαν από το δικηγορικό γραφείο της εταιρείας Slaughter and May, που εδρεύει στο Λονδίνο (ειδικευμένη στις πτωχεύσεις) και έτσι όλες οι ανησυχίες γίνονται ακόμα πιο βάσιμες.

Επειδή όμως, η ασυλία ενός κράτους στο διεθνές δίκαιο διασφαλίζει ότι η περιουσία του είναι ακατάσχετη, η ετεροδικία του δεδομένη και το δικαίωμά του να ασκεί κυριαρχία αδιαμφισβήτητο, σημαίνει ότι ο εγκαλούμενος μηνυόμενος αποφάσισε να ζητήσει και να πάρει δανεικά με αντάλλαγμα την εθνική κυριαρχία μας, πράξη η οποία εκτός από ταπεινωτική, άκρως προσβλητική και εξευτελιστική τόσο για εμένα όσο και για το σύνολο των Ελλήνων, αποτελεί και απίστευτο σφετερισμό της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που πηγάζουν από αυτήν. Έσχατη προδοσία δηλαδή. Και αυτό, επειδή ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε η κυβέρνησή του, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδας που μας «εκπροσώπησαν » σε αυτήν τη συναλλαγή, δεν είχαν σχετική εξουσιοδότηση από εμάς. Από το Λαό δηλαδή . Και δε θα μπορούσαν ποτέ να την έχουν, όχι μόνο επειδή κανένας Έλληνας δε συμφωνεί με το αίσχος αυτό, αλλά, επειδή μια τέτοια απόφαση χρειάζεται και την άδεια όλων των προγόνων και όλων των απογόνων μας, γιατί και σε αυτούς ανήκει η χώρα και όχι μόνο σε εμάς.

Oλόκληρο το κείμενο εδώ:
http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_7767.html

Advertisements

23 responses »

 1. Διάβασε αυτό:

  http://allenaki.wordpress.com/2011/06/26/%CE%BF-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AD%CE%B4%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%82/

  Θράκη-Πομάκοι.

  Στοιχεία για αυτούς τους δυο με το σχοινι έχεις; Που δημοσιεύθηκε; Δεν το είδα πουθενά.

  (παρένθεση: η δυαρχία σώμα-πνεύμα δεν είναι μόνο ανταγωνιστική. Όταν είναι αρμονική και συμπληρωματική εκφράζει το μέτρο των αρχαίων, νους υγιης εν σώματι υγιη ή τη χριστιανική ευδαιμονία για όσους είναι χριστιανοι). Σώμα – Πνεύμα σε μία Ψυχή.

  Απάντηση
 2. εξήγησέ μου γιατί η Ζαγάλισσα έχει τουρκικους μιναρέδες στην εικόνα του μπλογκ;

  Απάντηση
  • Oι Πομάκοι αλλενάκι είναι μουσσουλμάνοι…είναι στοιχείο του πολιτισμού τους ο μιναρές… είναι Έλληνες μουσουλμάνοι, και το δηλώνουν απερίφραστα…δεν θέλουν να έχουν Τούρκικες επήρειες , και η Ζαγάλισα είναι εφημερίδα που διαδηλώνει ότι ,το ότι είναι μουσουλμάνοι οι Πομάκοι , αυτό δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι Τούρκοι, και αν διαβάσεις κάποια δημοσιεύματα της θα δεις ότι πασχίζουν να διατηρήσουν την γλώσσα τους και τον πολιτισμό τους, την πομάκικη γλώσσα και τον πομάκικο πολιτισμό…το Ελληνικό δημόσιο τους υποχρεώνει , τα παιδιά τους στα σχολεία να μαθαίνουν την τουρκική γλώσσα….αυτό είναι βασικό τους αίτημα…όχι τουρκικά στα σχολεία…ελληνικά και πομάκικα….
   Το ότι είναι Έλληνες δεν τους απαγορεύει να είναι μουσουλμάνοι….

   Απάντηση
   • αυτό το ονομάζω πολιτισμική σύγχιση… politically correct speaking…

    εδώ μιλάμε για ελληνομουσουλμανικά υβρίδια – δυστυχισμένα πλάσματα

    το υβρίδιο είναι καλό στα αυτοκίνητα που έχουν ρεζερβουάρ και όχι ψυχή

    και ανοίγει κερκόπορτες και για άλλα… όχι μόνο στη Θράκη
    αν διάβασες το λινκ τους εκτουρκίζουν με κάθε τρόπο, είδες τις κοριτσούδες σε τι λούκι βρίσκονται;

    η μόνη σωστή επιλογή για την Ελλάδα θα ήταν ο ΠΛΗΡΗΣ εξελληνισμός τους
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΝΟΩ ΠΛΗΡΗΣ

    αλλά αυτό, απαιτεί πρώτα απομουσουλμανισμό και μετά ήπιο εκχριστιανισμό

    και πολιτικά μπαλάκια επίσης

   • Kι εγώ αν μου επέβαλες να αλλαξοπιστήσω , όποια και αν ήταν η θρησκεία μου, θα πήγαινα με αυτόν που θα με υποστήριζε , να κρατήσω αυτά που με διδάξαν οι παππούδες μου….αυτοί είναι θράκες , κάτοικοι της περιοχής από αιώνες….εξισλαμίσθηκαν κάποια εποχή , γύρω στο 1780….τώρα τι θέλεις , να τους εκχριστιανίσουμε; κι αν ναι , να ρωτήσω αν θα χρησιμοποιήσουμε τις ίδιες μεθόδους , των Οθωμανών , που αποδείχθηκαν αποτελεσματικές ανά τους αιώνες;

    Γιατί μπερδεύεσαι και αδικείς τον εαυτό σου, με το να συγχέεις τις ορδές των λάθρο με τους πομάκους , που είναι 100% Έλληνες, που έχουν τα ίδια χούγια και τις ίδιες συνήθειες με μένα και σένα….που είναι πιστεύω τους ότι είναι αδέρφια μας, και αυτό είναι αλήθεια, που ρε γαμώτο έχουν φιλότιμο, που μόνο σε Έλληνες μπορείς να βρεις φιλότιμο….γιατί μπερδεύεις τους Πομάκους με όλην την σάρα και την μάρα και το κακό συναπάντημα όλων αυτών των λαθράιων…..

    Ίσως να σε ξενίζει το Έλληνες που λέω….θα παρατήρησες από παλαιότερες αναρτήσεις που επιμένω στην χρήση του «Ρωμιός»….εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα…όλοι συμφωνούμε ότι είμαστε Ρωμιοί….και εμείς …και οι Πομάκοι….και οι Βούλγαροι…και οι Σκοπιανοί….και οι Αλβανοί….και οι Σύριοι….και οι Ρουμάνοι….και πολλοί άλλοι….

    Και στο κάτω κάτω…..μου την δίνει γιατί ξέρω πολλούς πομάκους που θα τρώγαν ξύλο για να με στηρίξουν, αλλά κανέναν ξύπνιο Έλληνα, ο οποίος θα καθόταν να βλέπει να με δέρνουν….αν κατάλαβες ΤΙ εννοώ…..

   • Δεν θα σου επέβαλλα ποτέ τίποτα, θα σου δίδασκα αυτά που θα έπρεπε να διδαχθείς ώστε να καταλήξεις ΜΟΝΟΣ σου ότι ελληνισμός και μουσουλμανισμός είναι έννοιες ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ και όχι λόγω θρησκείας ΜΟΝΟ !

    Γνωρίζω ότι είναι Θράκες και θα τους μάθαινα πράγματα για τη θρησκεία που είχαν ΠΡΙΝ τον εξισλαμισμό, απλά και ήρεμα. Και θα τους έβαζα να ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ.

    Θρησκεία που κρύβει το πρόσωπο της γυναίκας καταβιβάζοντάς την σε παρακολούθημα δεν συνάδει με την ελληνικότητα. Αλλά ΔΕΝ φταίνε αυτοί για αυτό φυσικά!!!

    ΔΕΝ είπα ότι ΔΕΝ είναι Έλληνες! είπα ότι διακρίνω πολιτισμική σύγχιση, εσύ τα κοριτσάκια τα βλέπεις να ισορροπούν καλά ανάμεσα στη μαντήλα που τους φόρεσαν -αλλά στην κυριολεξία όμως τους φόρεσαν- και στην ολοφάνερη κατά τα άλλα δυτική επιρροή;

    Και από πότε εσύ άρχισες να χρησιμοποιείς στρεψοδικίες;!;! διότι αυτό που γράφεις εδώ είναι στρεψοδικία, ότι δηλαδή εγώ συγχέω ορδές λάθρο με Πομάκους!!! «με το να συγχέεις τις ορδές των λάθρο με τους πομάκους , που είναι 100% Έλληνες»

    Πότε είπα ότι ΔΕΝ είναι έλληνες; αν δεν πίστευα ότι ΕΙΝΑΙ αδέλφια μας δεν θα ασχολούμουν τώρα!
    Πότε είπα ότι δεν έχουν φιλότιμο;
    ΠΌΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΑ!
    ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ!!!

    Δεν με ξενίζει που τους λές Έλληνες διότι και εγώ Έλληνες τους θεωρώ αλλά με πολιτισμική σύγχιση!

    Αλλά ότι παρατήρησα από παλαιότερες αναρτήσεις ότι χρησιμοποιείς το Ρωμιός, αυτό ΝΑΙ, με ξενίζει και στο έχω γράψει.

    Και πέφτω από τα σύννεφα για δεύτερη φορά με αυτά που διαβάζω εδώ!
    «όλοι συμφωνούμε ότι είμαστε Ρωμιοί….και εμείς …και οι Πομάκοι….και οι Βούλγαροι…και οι Σκοπιανοί….και οι Αλβανοί….και οι Σύριοι….και οι Ρουμάνοι….και πολλοί άλλοι….» Ποιοί συμφωνούΜΕ? και για ποιους από τους ανωτέρω?…

    Και πάλι καταλήγω στο ότι οι τούρκοι στο θέμα των Πομάκων είναι πιο ΜΑΓΚΕΣ από μας και θα τους χάσουμε πριν το καταλάβουμε ακριβώς ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!

    Ελπίσω μόνο ότι αν οι τούρκοι αρχίσουν και γίνονται αφόρητα πιεστικοί και τους πιέζουν να εκτουρκιστούν θα ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΎ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΛΑΡΟΙ!

    ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΓΑ!

   • Καλησπέρα αλλενάκι….

    με έκανες και έγραφα τρεις ώρες , έγραψα πολλές σελίδες αλλά δεν τις δημοσιεύω, θα χάσουμε το νόημα….

    και σου γράφω μόνο το τέλος από όλες αυτές τις σελίδες :

    «Ας αφήσω τους συνειρμούς γιατί δεν θα τελειώσω ποτέ….

    Δεν συμφωνώ πάντως με όσους περιορίζουν τον Ελληνισμό και την Ελληνικότητα σε όρια που κλείνονται μέσα στα σύνορα της σημερινής πουλημένης αποικίας….

    Το οικόπεδο είναι πολύ ακριβό , για να το αφήσουν στα χέρια μερικών ιθαγενών να το διαχειριστούν….τα ψυχοφάρμακα , επιβάλουν το μάτριξ και οι εντός αυτού να κινούνται, όπως ενορχηστρώνει ο μαέστρος της πραγματικής εξουσίας πίσω από σκοτεινά παραπετάσματα και σκιές….

    Άσε με να πιστεύω ότι είμαι από εκείνους τους «αλαφροίσκιωτους» που βλέπουν αυτές τις σκιές κι ας μην τις βλέπουν οι άλλοι όλοι….»

 3. το ιερό βιβλίο θα το διαβάζουν στα ελληνικά ή στα τουρκικά; με ανάποδη αραβική γραφή ή δυτική;

  και μετά θα διδάσκονται τι στα ελληνικά; χριστιανισμό; αρχαία Ελλάδα; αναγέννηση; Επανάσταση του ’21, τι;

  σωστά πράττουν λοιπόν οι τούρκοι από πλευράς τους που επιδιώκουν τον εκτουρκισμό τους!

  οι από δω έχουν ψυχολογία ηττημένου και δεν ξέρουν πως να τραβήξουν το σχοινί ως το τέλος και να επιβάλλουν αυτό που πρέπει να επιβάλλουν!

  Απάντηση
 4. Το ιερό βιβλίο είναι γραμμένο στα αραβικά….και στα Αραβικά το μαθαίνεις….το αν το μεταφράσεις σε κάποια γλώσσα , αυτήν πρέπει να είναι η καθομιλουμένη σου , για να το καταλάβεις…..αυτουνών η γλώσσα είναι τα πομάκικα…γιατί πρέπει να διδάσκονται τα τουρκικά;

  Δεν βλέπω τον λόγο να διδάξεις χριστιανισμό σε έναν μουσουλμάνο….όπως δεν βλέπω τον λόγο να διδάξεις ισλαμισμό σε έναν χριστιανό….αν εξαιρέσεις την θρησκεία και τα θρησκευτικά τι είναι αυτό που δεν μπορούν να το διδαχθούν στα Ελληνικά; ακόμα και τα θρησκευτικά τους μπορούν να τα διδαχθούν στα Ελληνικά,κι εγώ θα έλεγα να τα διαδαχθούν στα ΠΟΜΑΚΙΚΑ, ποιο είναι το πρόβλημα;

  Είδες μιναρέδες και τρελάθηκες;
  Έλα στην Ξάνθη να ακούς τον μουεζίνη κάθε τρείς ώρες και ίσως καταλάβεις κάποια πράγματα….αν μπορείς ίσως , γιατί μπορεί και να τα πάρεις ανάποδα, απ’ότι βλέπω….

  Ακόμα έλα να φυτέψεις δένδρα , που θα κάνουν 10 χρόνια να καρπίσουν και να βλέπεις εφιάλτες ότι θα τα συγκομίζει άλλος…..κι αυτό γιατί κάποιοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το να είσαι Έλληνας δεν προϋποθέτει να είσαι ΚΑΙ χριστιανός ορθόδοξος….κι αν σε ενοχλεί το μουσουλμανικό της θράκης και το θεωρείς ταμπού, ρώτα τους καθολικούς της Τήνου, να σου πουν για θρησκευτική αντιμετώπιση, ενώ είναι χριστιανοί μεν, αλλά…..

  (Και να σε πληροφορήσω, εσένα που δεν ξεχωρίζεις τον χριστιανισμό από τον ελληνισμό, η αρχική επικράτηση του χριστιανισμού-3ος αιώνας- θεώρησε το να είσαι Έλληνας έγκλημα και όσους δηλώναν Έλληνες τότε, τους σκοτώναν…..κάπως έτσι ήρθε ο μεσαίωνας…σκοτώνοντας τους Έλληνες και καίγοντας τα βιβλία)…

  Και μια που το έφερε η κουβέντα….οι πόντιοι….αυτοί που έμειναν στον πόντο….αυτά τα δύο τρία , τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι, που μιλάνε ποντιακά και τούρκικα και χορεύουν τον πυρίχιο….που είναι «ρούμτσι»….τί είναι αλήθεια;….Έλληνες ή Τούρκοι;

  Απάντηση
  • Ρώτησα απλώς! Γιατί δεν γνωρίζω σε ποια γλώσσα διδάσκονται το ιερό βιβλίο της θρησκείας τους οι Έλληνες Πομάκοι! (ω ρε τι τραβάω Θεέ μου…)

   Εσύ λες ότι μαθαίνουν και ελληνικά, σε ποια γλώσσα λοιπόν το διδάσκονται, στα πομάκικα, τα ελληνικά, στα τούρκικα; δεν κατάλαβα ακόμα.

   Α, δεν βλέπεις το λόγο να διδάξεις χριστιανισμό σε έναν μουσουλμάνο. Μάλιστα.

   Ιστορία δεν θα διδαχθεί ο Ελληνας μουσουλμάνος;
   Ιστορία του Ελληνισμού;
   Ιστορία των προγόνων του και της ιστορικής και πολιτισμικής συνέχειάς τους στο χρόνο; Ιστορία των Ρωμαϊκών χρόνων;
   Ιστορία του Βυζαντίου;
   Της Αγίας Ελληνικής Αυτοκρατορίας;
   Της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης από τους οθωμανούς;
   Για την 400ετή σκλαβιά των Ελλήνων και την Επανάσταση που έδωσε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ και σε μας και σε αυτούς σήμερα να λένε ΔΥΝΑΤΑ ότι είναι Έλληνες;

   Είδες μιναρέδες και τρελάθηκες; Οχι δεν τρελάθηκα αγαπητέ, δεν το ήξερα

   «ότι το να είσαι Έλληνας δεν προϋποθέτει να είσαι ΚΑΙ χριστιανός ορθόδοξος….κι αν σε ενοχλεί το μουσουλμανικό της θράκης και το θεωρείς ταμπού, ρώτα τους καθολικούς της Τήνου, να σου πουν για θρησκευτική αντιμετώπιση, ενώ είναι χριστιανοί μεν, αλλά…..»

   Δεν το θεωρώ ταμπού. Τι σχέση έχουν οι καθολικοί της Τήνου με αυτό που συζητούμε.

   (Και να σε πληροφορήσω, εσένα που δεν ξεχωρίζεις τον χριστιανισμό από τον ελληνισμό, η αρχική επικράτηση του χριστιανισμού-3ος αιώνας- θεώρησε το να είσαι Έλληνας έγκλημα και όσους δηλώναν Έλληνες τότε, τους σκοτώναν…..κάπως έτσι ήρθε ο μεσαίωνας…σκοτώνοντας τους Έλληνες και καίγοντας τα βιβλία)… ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΧΡΗΧΑ!

   Οι Πόντιοι είναι χριστιανοί παιδί μου…!!! Ελληνότατοι!

   Απάντηση
   • Ωραία..οι μουσουλμάνοι Πόντιοι της Τουρκίας ,του σημερινού Πόντου, είναι χριστιανοί….και Ελληνότατοι…

    Οι Αρβανίτες απανταχού της Ελλάδας, είναι Έλληνες έτσι;….Αλλά οι Αλβανοί που είναι μουσουλμάνοι….δεν είναι αρβανίτες….άρα δεν είναι Έλληνες….αλλά ο φίλος μου ο κυρ Γιώργος που είναι αρβανίτης, και μιλάει αλβανικά φαρσί,θεωρεί τον εαυτό του Αλβανό -Έλληνα (το ίδιο είναι , μου λέει) μου έχει πει μια ιστορία…ότι το χωριό τους από τα χριστιανικά στην Αλβανία μετεγκαταστάθηκε ( δεν ξέρω γιατί) στον πόντο και από εκεί αμέσως μετά το ’22 ήρθαν πρόσφυγες στην Κομοτηνή….είμαστε Πόντιοι -Αλβανο-Έλληνες είπε….

    Οι καθολικοί της Τήνου είναι Έλληνες παρόλο που δεν είναι ορθόδοξοι;

    Οι σαρακατσάνοι -και όχι μόνο-της Βουλγαρίας , που έμειναν τελικά στην Βουλγαρία, και σήμερα λόγω του ότι είναι ορθόδοξοι , εν μέσω ορθόδοξων , και εν πολλοίς επιμείχθηκαν, τι είναι σήμερα, Έλληνες ή Βούλγαροι;

    Ο e-mail φίλος μου από το Μπόντρουμ -Αλικαρνασό , ο Ουράν(δεν ξέρει Ελληνικά- «my name is arabian as all the muslim names are and means the blue sky» είπε ) …. είναι ξανθός – γαλανομάτης….δηλώνει Τούρκος….αλλά Ελληνικής καταγωγής…..στο χωριό του λέει οι κάτοικοι είναι «περισσότερο Έλληνες» από τους περισσότερους Έλληνες…απλά δεν φύγαν το ’22 αλλά εξισλαμίσθηκαν…..αυτοί τι είναι; Τούρκοι; γιατί ;επειδή είναι μουσουλμάνοι;

    Σαν να λέμε, αν αύριο γίνω βουδιστής , θα γίνω Ινδός…..

    Δεν το παίζω ξύπνιος, ούτε πουλάω πνεύμα….αυτά όλα είναι απορίες που έχω από πολλά χρόνια….και δεν έχω απαντήσεις…μόνο ερωτήσεις….

    Επίσης δεν ξέρω τι κατάλαβες ….. όλα αυτά ….είναι προβληματισμοί που θέτω….αν έχεις απαντήσεις , τις θέλω, να βγω από τα σκοτάδια της δικής μου περιπλάνησης…..

 5. Αν θέλουν να διδαχθούν στα πομάκικα, στα πομάκικα. Δεν έθεσα τέτοιο θέμα, απλώς ρώτησα σε ποια γλώσσα το διδάσκονται!

  Απάντηση
  • στα αραβικά….

   στο σπίτι μιλάνε πομάκικα…

   στο σχολείο κάνουν Ελληνικά σαν ξένη γλώσσα….

   τα μαθηματικά και τα άλλα τα διδάσκονται στα τούρκικα….

   τα θρησκευτικά τα διδάσκονται στα Αραβικά….

   αυτό είναι Ελληνικό δημόσιο….αυτό που τους στέλνει συστημένους στο προξενείο….

   Απάντηση
   • ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΓΧΙΣΗ!

    ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ Η ΊΔΙΑ !!!

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΜΑΚΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ !!!

    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΝ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ !!!

    ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ !!!

    ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ !!!

    ΕΛΕΟΣ !!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΘΙΣΩ ΘΕΛΩ 5′ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΖΩΗ !!!

    ΑΧΩΝΕΥΤΟ !!!

    ___________________________________________________________________

    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΗΔΕΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΝΗΜΑ!
    ___________________________________________________________________

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ.

    ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΓΧΙΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΛΥΣΗ !!!

    ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙς ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΛΙΓΟ!!!

    ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΑΡΖ ΡΕ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΛΑΡΖ ΟΜΩΣ…

   • Και παρεμπιπτόντως, αν εξισλαμίσθηκαν το 1780 δεν είναι δα και μεγάλη χρονική απόσταση 200 χρόνια για να μην μπορεί να αντιστραφεί ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.

    ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΙ ΛΕΣ;

    ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΥΖΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ;…

    Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ;…

   • Οι Πόντιοι που πάνε στην Παναγία Σουμελά τι είναι;

 6. για το πρώτο μέρος του σχολίου σου περί του περιορισμού του ελληνισμού «στα σύνορα της σημερινής πουλημένης αποικίας…» αύριο γιατί πρέπει να γράφω ώρες

  Απάντηση
 7. Για τα λοιπά συγχισμένα υβρίδια που παραθέτεις άλλη φορά.

  Μια φορά ρώτησα έναν «τι είναι η μάνα σου, τι ο πατέρας σου».
  «Σέρβα η μάνα μου, κοσοβάρος ο πατέρας μου», απάντησε.

  «Και σε τι θεό πιστεύειςς», τον ρώτησα;
  Αφού κόμπιασε λίγο, μου είπε: «…εχμ… και στους δύο…» …

  Οι καθολικοί της Τήνου είναι Έλληνες παρόλο που δεν είναι ορθόδοξοι; Ασφαλώς είναι Χριστιανοί και είναι και Έλληνες.

  Οι σαρακατσάνοι είναι ότι δηλώνουν, Σαρακατσάνοι, Βούλγαροι, ή Έλληνες και Χριστιανοί.

  Ο e-mail φίλος μου από το Μπόντρουμ -Αλικαρνασό , ο Ουράν(δεν ξέρει Ελληνικά- “my name is arabian as all the muslim names are and means the blue sky” είπε ) …. είναι ξανθός – γαλανομάτης….δηλώνει Τούρκος….αλλά Ελληνικής καταγωγής…..στο χωριό του λέει οι κάτοικοι είναι “περισσότερο Έλληνες” από τους περισσότερους Έλληνες…απλά δεν φύγαν το ’22 αλλά εξισλαμίσθηκαν…..αυτοί τι είναι; Τούρκοι; γιατί ;επειδή είναι μουσουλμάνοι; Αυτός αν είναι γαλανομάτης έχει Ιωνικά γονίδια, και οι Πομάκοι γαλανοί και ξανθοί είναι.

  ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΧΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ !

  ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΥΒΡΙΔΙΑ!!! (πρόσεξε, όχι γονιδιακά, ψυχικά και πολιτισμικά το λέω)

  Σαν να λέμε, αν αύριο γίνω βουδιστής, θα γίνω Ινδός…..

  Υβρίδιο θα είσαι και σύ.

  Απάντηση
  • Μιλάς αγόγγυστα για τους Σαρακατσάνους , να δηλώσουν ότι τους βολεύει….που αποδεδειγμένα, ανθρωπολογικά είναι από τα πιο αυθεντικά και ανόθευτα Ελληνικά φύλλα, με ρίζες κατ’ ευθείαν από την γεωμετρική εποχή….να δηλώσουν ότι θέλουν να είναι….άρα ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει και ό,τι αισθάνεται…..

   Τα μπερδεμένα υβρίδια τότε γιατί είναι μπερδεμένα;

   Εσύ έβαλες σαν όρο , το να είναι κανείς Έλληνας πρέπει απαραίτητα να είναι και χριστιανός ορθόδοξος….από εκεί και πέρα, όλοι οι άλλοι είναι μπερδεμένα υβρίδια….ίσως και νά’χεις δίκιο με τον τρόπο σου…..

   Εγώ πάλι δεν έχω κόλλημα με τις θρησκείες….ανθρωπολογικά και γενεαλογικά αν εξετάσουμε τους λαούς που μας περικλείουν, τι συμπέρασμα θα βγει; αυτό είναι το δικό μου ερώτημα….και αν δεν κάνω λάθος, επί αιώνες δόθηκαν αγώνες για να τονισθεί αυτή η καθαρότητα των λαών , που αν γίνει τελικά κάποια εξέταση γενεαλογική μέσω DNA ,είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι όλες οι θεωρίες περί καθαρών λαών , θα βγούνε κουρέλια ….

   Αλλά αυτό που μετράει τελικά είναι το τι δηλώνει και τι νοιώθει ο καθένας…..προς απογοήτευση δική μου , γιατί αυτό που νοιώθει ο καθένας, είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφορετικών παραγόντων , που τελικά καθόλου αξιόπιστοι και καλόπιστοι δεν είναι…και μάλλον εξυπηρετούν συγκεκριμένους σκοπούς και όχι απαραίτητα το συμφέρον των λαών….σίγουρα όχι των λαών….

   Απάντηση
   • Μα καλέ μου εσύ έμπλεξες τους Σαρακατσάνους σε αυτή τη συζήτηση. Δεν τους έμπλεξα εγώ. Τι μία λες ότι επιμείχθηκαν, την άλλη ότι είναι από τα πιο καθαρά και ανόθευτα φύλα.

    Αλλά δεν έχει τεθεί θέμα Σαρακατσάνων πουθενά, ή τουλάχιστον εγώ δεν το γνωρίζω.

    Και αν είσαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι η θεωρία περί καθαρών λαών θα γίνει ρετάλια τότε τι γράφεις ότι οι Σαρακατσάνοι είναι «από τα πιο ανόθευτα και αγνά Ελληνικά φύλα».

   • καλησπέρα φιλενάδα…

    δεν νομίζεις ότι μιλάμε σαν να μιλάμε άλλη γλώσσα ο καθένας;;

    εγώ ώρες ώρες το πιστεύω , και είναι σαν να μιλάμε διαφορετικές γλώσσες όταν αντιπαραθέτοντας επιχειρήματα κανείς δεν καταλαβαίνει κανέναν….

    ίσως πρώτα θα έπρεπε να συμφωνήσουμε σε βασικούς όρους , το τι σημαίνει η κάθε λέξη για τον καθένα….έτσι ίσως να βγάζαμε τελικά και νόημα……

   • αυτό το σχόλιο περί καθαρότητας , ας πούμε…μιλάει για λαούς….Ελληνικό λαό…Τούρκικο λαό….Βουλγάρικο λαό….κτλ….από τους οποίους κανένας δεν είναι καθαρά ο λαός που τους έχουν μάθει να λένε ότι είναι…. είναι πιο πολύ ένα μείγμα από τα υβρίδια που λες , εσύ, με διαφορετικές αναλογίες σε κάθε περίπτωση….

    Η καθαρότητα ενός φύλου , μέσα σε έναν λαό είναι άλλη εντελώς υπόθεση…

 8. Και στο σπίτι μιλάνε Πομάκικα όχι Ελληνικά.

  Ντάξ’ δέσαμε τώρα!

  Μιλάμε για τρελλοκομείο και δικαίως διαμαρτύρονται!

  Εγώ θα είχα επαναστατήσει!!!

  Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: